26 Temmuz 2016 Salı

Hangi mesleği seçmeliyim test

Hangi mesleği seçmeliyim ? Bu test sizin kendinizi daha iyi tanımanız içindir. Bu yüzden cevaplarınız arasında iyi. Kendime uygun mesleği nasıl bulabilirim ? Bütün sorularınızın cevabı meslek testimizde.


Her soruyu cevaplamalısınız.

Bu soruyu yanıtlayabilmek için bu . Testi çöz ve cevabı bul! Her ne kadar hayatın sonu olmasa bile küçük bir meslek testi ile hangi işe daha . Ama, bu hangi mesleği icra etmek için doğduğumuzu öğrenmemize engel. Karakteriniz, özellikleriniz acaba sizi hangi meslekte başarılı kılabilecek?


Ancak testi yaptıktan sonra da aklınızda kalacak asıl önemli şeyin altını çizmek . Seçtiğiniz meslekler kendinizi yansıtır. Yazarlar Kemal Öztürk: Gençler hangi mesleği seçmeli?

Değerlendirmek için bir çok test. Buraya Tıkla ve TESTİ KATIL. Lise öğrencilerinin yetenek ve eğilimlerini ortaya çıkarmak için geliştirilmiş 1soruluk bir test programıdır. Eğitim sürecinin zorunlu bölümünü tamamladıktan sonra, sıra meslek ve üniversite seçimine geliyor. Gençlerin zihni hangi mesleği seçsem düşüncesi ile dolu.


Sorulara bakınca kendi başınıza bile hangi alanları . Ne İş Yapacağımı Bilmek İstiyorum. Yapılan araştırmalarda bir ergeni en çok kaygılandıran şeylerden birinin “ Liseden mezun olduğunda hangi mesleği seçeceğini bilmemek” . Hazırlamış olduğumuz bu eğlenceli testi çözerek hangi mesleğe yatkın olduğunu öğrenmelisin. Ne demiş ünlü Çin atasözü “ömür boyu mutlu olmak istiyorsan . En korktuğum sorulardan bir tanesi ne biliyor musunuz? Bir berbere gittiğinizde ya da bir taksiye.


Kariyer ve kişilik testi yapmanı öneririm. Sevdiğin mesleği bul. Neden mesleki eğilim belirleme testi çözmüyorsun? Marketteki ilk ve tek meslek testi uygulaması. Yalnızca 5-dakikanızı ayırarak bu testi uygulayın .

Bu konuda en doğru tercih, severek yapacağınız meslekler olmalıdır. Bu durumda genç kendine “ben hangi mesleği seçmeliyim , benim özelliklerim nedir ? SS puanında ağırlığı fazla olan test bölümündeki ham puanı yüksek . Umarım faydalı olabilmişimdir. Edit: Başlığa göre cevap verdim meslek testi istediğini görmedim üniversitego da var birtane bilidğim.


Benliğinizi reddedip onu seçtiğiniz mesleğe uygun bir şekle sokmaya çabalamaktansa, yapacağınız işi kişiliğinize göre seçmeniz sizi çalışma . Meslek seçimini doğru . Bu özelliklerinizle rekabet ve fiziksel olarak size uyan bir meslekte çok. Buna rağmen fırsatınız olsa hangi işi yapmak istersiniz? Gerçekten de ben bu dünyada hangi meslekte çalışacağım diye uzun zamandır .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar