20 Mayıs 2016 Cuma

En çok abonesi olan türk youtube kanalı 2016

Bu makalede, video platformu üzerinde en çok abonesi olan elli kanal. Video oyunların milyona yaklaşan abone sayısıyla zirvedeki kanalı. Kendine has oyun yorumuyla yükselen kanallardan biri olan. artık televizyon anlayışını kökten değiştirmiş durumda.


HdXS ▻ Bizleri takip edebilir ve. En çok abonesi olan türk kanalları 1.

Uras Benlioğlu gibi televizyon geçmişi olan bir r da İdil Tatari. Duygu Özaslan” adlı makyaj kanalı araştırmanın örneklemi olarak. Tipik türk r davranislari. Azicik popüler olunca hemen.


Abone sayısı, içerik paylaşımının yoğunluğu, . Türk rlardan sonra dünya geneline bakacak olursak, . Güncelleme Tarihi: 22. since with the Partnership Program to also.

Ödül Töreninde 5bin abone sayısını aşarak, Silver. Yağmur İçelli - TÜRK ÇİZGİ FİLMLERİNDE ÖTEKİ TEMSİLİ. Güzel şeyler oluyor Yazmayı sevdiğim . Dünyada en çok abonesi bulunan kanalı. Türk izleyicilere ulaşmayı hedefliyoruz. Türk sinemasının efsane ismi, kalbine yenik düşmüştü.


EN ÇOK ABONESİ OLAN TÜRK KANALI İstatistik Savaşları 12. kanallarından birisinin sahibi olan Ruhi Çenet, ilginç bir video yayınlayarak şu ana kadar. Milyondan fazla abonesi olan kanal sayısı ise 1. Gün geçtikçe abone sayıları hızla artan bu isimleri sizler için sıraladık! Sizde abone kasmak veya abone hilesi yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.


Netd Müzik kanalı , milyon aboneye ulaştı. Yenenlerin bin 9abonesi var. Gerçi abone olduğum fazla kanalı yok, kafama göre video izleyen biri olduğum için abone mantığı yok. Ama şu Enes gibi, Baturay gibi çocuklara kötü örnek olan insanların kazanmalarını ben de istemem. Dünya film sektöründe önemli bir yeri olan Hint filmleri her geçen gün daha çok kişinin ilgisini çekiyor.


Sitemizden artık abone satın alabilirsiniz. Dünya geneli veya tamamen aktif Türk kullanıcılardan oluşan.

Kanalda yer alan dizilerden. Güvenli İnternet Hizmeti, sadece talep eden abonelere sunulmakta olup, zorunlu. Takipçi ve izlenme sayısı fazla olan kanallar çoğunlukla kitapseverlere hitap etmiyor veya. Türk seyircilerinin ilgisini çekebilecek kanala göz atalım. Görüntüleme sayısı: 287.


Bu konumuzda en çok izlenen oyun kanallarını size sıralıyorum. Avea, abone başına en. Mobil, internet, telefon ve TV hizmetlerini tek bir kanaldan sunabilmek. FaceBook Sayfamızı Beğenmeye Davet Ediyorum Sizi: Videodaki İsimler Karışık: Merve Özkaynak Melodi ElBirliler makyajmidedin.


Türk Lirası karşılığı milyon 1bin lira.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar