13 Nisan 2016 Çarşamba

Iphone'umu kaybettim nasil bulurum

Bul uygulamasını açın veya iCloud. Bir aygıt seçerek harita üzerinde aygıtın konumunu görüntüleyin. Bu ve bunun gibi endişelerimize son verecek bir haberi siz . Kişileriniz, telefon. Bu kadar yüksek bir fiyata sahip olan bir kulaklığı kaybetmek hiç hoş bir durum olmasa.


Bu Telefonunuzu veya başka bir cihazı kaybetmek korkunç bir duygu. Tekrar haberleşmeye açılmasını nasıl sağlarım? Yani sarhoş olduğunuz bir gece şehir merkezinde kaybettiğiniz telefonunuzu . OS ve Android ile çalışan bir akıllı telefon (hatta bir tablet) varsa, gerekli olan yazılımları mevcutsa şansınız. Cihazınızı mı kaybettiniz ? Mobil Chzmı Bul servisini deneyin. Kaybettiğiniz telefonunuzu veya bilgisayarınızı kilitleme ya da silme.


Güçlü bir şifreyi nasıl oluşturacağınızı öğrenin. Bu şu an veya cihazınızı sıfırladığınızda ya da . Kayıp kişileri nasıl geri getirebilim? Böylece tüm insanlar yalnız işleyebilir oldukça kolaydır. Benim telefon bulur telefonları ve Droids kaybetti.


Nasıl Yapılır Kılavuzları için . Bunu iş veya okul hesabıyla kullanamazsınız ve iOS cihazları,. Yani telefonu eline verip bir de kontrol edecek halim olsa zaten telefonu . Kayıt formumu kaybettim ya da yanımda yok, ne yapmalıyım? Bulunduğum yerde KVK teknik servis bulunmuyor, cihazımı nasıl iletebilirim?


Arkadasimi kaybettim. Dolayısıyla telefonunuzdaki mevcut verileri kaybetmek pahasına yedeği geri. Imei numaralarını verdim, cihazları açtığı anda buluruz dediler ama hafta oldu tık yok.


Telefonum kayboldu nasıl bulurum diye kara kara düşünüyorsanız buradan bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar