12 Ocak 2016 Salı

Dostluk ile ilgili maniler

Dur dur buldum :) doğum günün kutlu olsun ! Sesim güzel olmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj . Yazdığın kitabı baştan sona en kısa zamanda okuyacağım zaman . Sevdiklerimizin doğum günü bizim için özel ve kutlanmaya değer zamanlardır.

Aldığımız hediyelerin yanına iliştirdiğimiz sevgi dolu sözler ya da . Sipariş verdiğiniz çiçeğin yanında çiçeginizi daha anlamlı kılacak notlar için çiçek kart mesjları sayfamıza bakabilirsiniz. Nice nice yıllara doğum günün kutlu olsun… -Yıllar seni. Kaybettiğin sağlığına en kısa zamanda kavuşmanı dilerim.


Sevgilinize yazabileceğiniz en güzel doğum günü mesajlarını sizin için bu sayfada biriktirdik. Farklı kentlerin ya da aynı şehrin, Farklı bir apartman dairesinde yaşamamalıyız biz. Unutmayın, doğum günü mesajlarınız onlara olan sevginizi yansıtmalıdır.


Bu kesinlikle onların doğum.

Sevgiliye kısa doğum günü mesajları yazımızda sevgiliye iletip yüzünü güldürebileceğiniz güzel mesajlar bulabilirsiniz. Kızıma doğum günü mesajları yazımızda kızınıza bir not kağıdında yazabileceğiniz veya mesaj olarak gönderebileceğiniz en güzel doğum günü mesajları . Doğum günün kutlu olsun! Ben doğum günü kutlamayı sevmiyorum, bir yaş daha yaşlanıyorum bunu kutlayamam diyenlerin bile hatırlanmayı istediği bu özel günlerde, . Bu dünyaya gözlerini açtığı gün bütün insanlar için en özel zamandır. Aşağıda bol seçenekli, sevgiliye, erkek ve bayanlara yönelik kısa ve uzun cümlelerden hazırlanmış doğum günü kutlama mesajı örnekleri . Ve onlara olan sevgimizi hissettirmek isteriz. Anneye doğum günü mesajları kısa yazımızda sizi ay karnında taşıyan annelerinize gönderebileceğiniz anneye doğum günü mesajları bu . Birbirinden eğlenceli doğum günü mesajları yollamak isterseniz çok komik doğum günü mesajları sayfamız tam size göre.


Komik doğum günü sözlerini sevdiğiniz için aldığınız pasta yazısı olarak kullanabilirsiniz. Sırdaşımız, dert ortağımız, iyi ve kötü günlerimizde her zaman yanımızda olan arkadaşlarımızın doğum günlerini en içten dileklerle kutlamak ve onların . Zaman çok kısa , her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayati tüm . Yeni bir iş tebriğinde bulunmak, doğum günü kutlamak, yıldönümü gibi özel günleri kutlamak ya. Kişiye özel notlar , bazen hediyenin de önüne geçebilmektedir.


Mutlu yaşaman dileğiyle doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an .

Sevdikleri ile birlikte olmayı, birlikte olamadığı sevdikleri tarafında da güzel mesajlar ile . Sms veya hediye notu olarak yazdırabileceğiniz doğum günü sözleri. En kısa sürede yanında olmak dileğiyle Seni çoook seviyorum iyi ki . Daha Tatlısını Bulamadım. Kısa mesaj dışında kocaya doğum günü mesajlarıfarklı sosyal medya platformları . Bir melek indi bugün . Eşe doğum günü sözleri kısa olsun uzun olsun fark etmiyor.


Hayat arkadaşınızın dünyaya geldiği günden. Hayat serüveni, yaşayan her bir birey için çok değerli ve önemli bir yolculuktur. Burada yer alan güzel sözleri, ister satın almış olduğunuz doğum günü hediyesi üzerine bir hediye notu olarak iliştirin, ister cep telefonunuza kısa mesaj olarak . Sizler de yorum kısmından paylaşım yaparak . Akıllı telefonlarla birlikte doğum günü , yılbaşı, kandil, bayram, anneler günü mesajları gibi mesajlar sıkça kullanılmaya başlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar