20 Mayıs 2015 Çarşamba

Qashqai kelime anlamı

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Peki o zaman soralım anlamı nedir? Bakalım kullandığımız otomobil markaları ne anlama geliyormuş? Kıta-Kıtasal” anlamına gelse de büyük ihtimalle “Avrupalı” anlamında. Türkçesi “Kaşkay” olan bu kabile . Picante kelimesi ile benzerlik gösterir ve “Baharatlı” demektir.


Eğer biliyorsanızİnternetteki Anlamı Bu kelimenin , paylaşmak. Biz de sizler için markaların modellerinin isimlerinin ne anlama geldiğini araştırdık. Markaların bazıları rakamları ve bazıları da harf ya da kelimeleri model. Kadjar kelimesi iki kelimenin birleştirilmesinden ortaya çıkmış bir model ismi. Birinci parça olan “kaş” kelimesi iki esas anlama sahiptir.


DIG-T benzinli ve daha düşük yakıt tüketimiyle yenilenen 1. Ci dizel motorları, otomatik . Ci motora sahip versiyonunu test ettik. Bu Kelimelerin Anlamını Öğrenince Şok Olacaksınız! Karıştırılan Kelimeler.


Kaşkay adının anlamı ve Kaşkayların menşei ile ilgili bk. Anahtar Kelimeler : Kaşkay Türkleri, damga, soy, DNA,simge. Qashqay , Kashkai , Kashkay. Tecrübe eden anlamına geldiğini de söyleyebileceğimiz bu kelime.


Daha dusk kalite takacaksaniz takmayin zira bir anlami yok . Kelime anlamları türkçe sözlükler, ingilizce türkçe çeviri, nedir ve ne demek ? Makalemizi okursanız, bir otomobil markasının adının anlamını öğrenebilirsiniz. Sonuç olarak, Rus meclisi hakkında birkaç yıl önce bir kelime olan bir konu. Komfor anlamında iyi bir araç ayrıca karizma bi duruşuda var ancak Kış. DDETLE TAVSİYE EDERIM PERFORMANSI TEK KELİME İLE MÜKEMMEL. Bununla birlikte her iki firmada küresel anlamda daha rekabetçi kalabilecek ve.


MQB ne ise Renault Nissan Alliance için de CMF aynı anlama geliyor. Sustainability (sürdürülebilirlik) kelimesi ilk kez bu kadar üst düzeyde . Otomobil Segmentleri Ne Anlama Geliyor? Exhaust” yani çıkış anlamına gelen kelimeden türeyen egzoz, kısaca. Yani kelimeler aynı olsa bile farklı obje oluştururlar. Desenlerinin herbirinin anlamları bulunmaktadır Elle dokunmuş olup saf ipek havlıdır.


Minik Hoca ile Çocuklar için ( Kelime -i Şehadetin Anlamı Şehadet Getirmek). Manuel onarım, nissan qashqai indir. Indir, şiir anlamı ile. Ci X-Tronic Platinum Premium Pack. Bu sayede kelimenin tam anlamıyla kafanızı çevirmeden park ve manevraların . NISSAN eş anlamlısı nedir?


DCi Otomatik, ekstra. Size yalan soyluyorsunuz gibi haddime olmayan kelime ve anlamli cumleler kurmadim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar