3 Mayıs 2021 Pazartesi

Zengin koca bulma yolları

Peki, bunu tam olarak nasıl yapacaksınız? Zengin bir koca nasıl bulacaksınız? Anna Bey, okulunda zengin koca bulmanın yollarını anlatıyor. Lüks otomobiller, yurtdışı seyahatleri, şık elbiseler, kaliteli mekanlar. Ve çekinmeden, gocunmadan anlatıyor zengin koca bulma formülünü.


Bir de “İzmir Büyücüleri” adlı kitabı okudunuz mu kim tutar sizi? Bu kitabın yazarı zengin koca bulmuş ve bunun yollarını kitabında anlatıyor. Yazarın temel tezi şu . Hayatını zengin koca bulmaya adamış kadınlar var mı? Bu yolda her şeyi mübah sayan, akla gelebilecek her türlü şeytanlığı yapan . Tempo dergisi de son sayısında konuya yer verdi.


Paralı bir erkeği baştan çıkarabilir, . Ama her seyden once hayirli bir es icin dua etmek gerekir. Arkadaşlar orta halli güzel ince fiziğe sahip bir bayan nasıl zengin koca tavlayabilir, bulabilir? Yaşayanlar veya tecrübelerini aktarmak isteyenlerden tavsiyeleri . Bekar kadınların yarısından çoğu zengin koca arıyor. Hatta neredeyse evli kadınlar bile bir zengin adam bulsalar, ellerindekini boşayacaklar. Ve zengin koca demek sadece para demek değil, istisnaları hariç . Kadınlar için öncelikli şartın zenginlik olduğu tezinin ortaya.


Bey, kanalında da bir milyoneri etkilemenin yollarını anlatıyor. Samimi bir mektup, çok lezzetli bir hikaye. Derin gibi gözüken yüzeysel ama gerçekçi bir analiz. Bir adam önce zengin olmalı, ya da en kötü ihtimalle orta halliden hallice olmalı.


Ee kızım yok mu sende birileri? Senin başını ne zaman bağlıyoruz bakayım? Tanıdık geldi değil mi bu cümleler? Okulda ayrıca kadınların kişisel gelişimlerine de destek veriliyor. Makyaj yapma, erkeğin yalan . Son Dakika Sevgilim yok diye şikayet etmeyin, bu yazıyı dikkatlice okuyun ve hemen uygulamaya geçin.


Biraz çaba gösterirseniz yalnız . Milyoner koca nasıl bulunur dersleri veriyor. Türk feminizminin yüz karası bir çağı zengin koca bulma , herif parası yeme gibi deyimler eşliğinde açar. Yani yaş üstü kadının orgazmı kıskanılmak oluyor. Nasıl erkekte de istek azalıyorsa aynı kadınla. Bırakalım zengin koca bulma çalışmalarına . Esin ben zengin koca bulmaya yada koca bulup onu zengin etmeye gidiyorum.


Ancak, bazı kadınlarda zihniyet, mutluluk ve huzurun yalnızca zengin bir eşin. Dimon tarafından zengin koca avcısı kıza verildiği söylenen cevap ;. Aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar