1 Şubat 2021 Pazartesi

Yaralayan sözler gibi silinmeyen izler gibi

Yaralayan sözler sözler gibi. Silinmeyen izler izler gibi. Birbirini gözler gözler gibi. Uykusuz gecelerde sarıveren kaygılar. Kuşkuyla gözlediğin o . Biraz daha yitip gitmek.


Yıpranan dostluklarda. Eksildi ömrümüzden umut dolu o yıllar. Siz miydiniz bizler miydik yorgun düşen kuşaklar. Kuþkuyla gözlediðin o . Sığınaklar aramak kederli şarkılarda. Bir birini gözler gözler gibi.


Songtext-ubersetzung. Yetmiyor sevda sözleri yaralanmış ömrüme. Delibal Original Soundtrack SEZEN AKSU. O ölüm dolu sokaklar. Kuskuyla gozledigin o olum dolu sokaklar.


Zülfü Livaneli Funda . Fazla söze gerek yok, biraz daha sesi güzel olsa tam anlamıyla muhteşem olur ancak. Biz Yazanlarız: Sevda Sözleri - Sevdalı Sözler- Kara Sevda Sözleri. Blesse comme les lyrics. Zor Yıllar Şarkı Sözleri - Kibariye. Bu yazımızda Yıllar ile ilgili sözler sizler için derledik.


Böyle benzer izler etrafında. Sona eklenmeli sözün incesi. Ayrılık gününü kör dereleri. Rosa ile Jane çok iğrenç bir şeyden söz ederlermişçesine, “Hıh!


Yaptığın hataları affettirmek için elinden geleni yapsan da onların izleri , tıpkı söktüğün çivilerin yerleri gibi hiçbir zaman tam olarak silinmez. Kalpleri yaralamadan mümkün olduğunca az hatayla geçen bir ömür diliyorum hepimize. Düşünmeden, tartmadan ağzımızdan çıkan bir söz , hayatımıza mal olabilir, unutmayın.


Güzel Sözler , anlamlı ve komik sözler , sevgiliye güzel sözler , kapak sözler , özlü sözler ,. Gitmesin bu ayak izleri , silinmesin üzerimden. Tabii bu sırada Timmy yüzüne aldığı darbelerden dolayı yaralanmış. Duygu, karavandaki taşların üzerinde parmak izlerinin olduğunu . Bu Pin, Almina tarafından keşfedildi.


Darbecilerin izleri tamamen silinmeli , darbe ürünü kılık ve kıyafet . Sözün gereği yerine getirilmelidir”.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar