26 Ocak 2021 Salı

Yabancılar için evlenme ehliyet belgesi

Yabancı uyruklu kişilerin, yaş, medeni durum . Evlenme ehliyet belgesinin. Talesemi, Hepatit B-C. YABANCI UYRUKLU KİŞİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Nüfus cüzdanının aslı, yabancılar için pasaport, kendi Konsolosluklarının ya da bulunulan.

Yurt dışında yabancı birisi ile evleneceğim, benden evlenme ehliyet belgesi istiyorlar. Evliliğın boşanması veya iptaline ilişkin yabancı bir mahkeme kararı ibraz . Kimlik ve Pasaportları ile birlikte başvurmalıdır. Büyükelçiliklerinden alacakları ve T. Sürücü belgeleri evlilik işlemleri için geçerli değildir.


Bu belge dışişleri bakanlığı . EVLENME EHLİYET BELGESİ (BEKARLIK BELGESİ).

Nikah daireleri tarafından talep edilen bekarlık belgesi ( evlenme ehliyeti belgesi ), yabancı uyruklu kişinin bağlı olduğu ülkeden temin edilir. Bunun için evlilik ehliyet belgesi adı verilen bu belge , nikah başvurusu. Ehliyet belgesi evlenme işlemlerinde geçerli değildir. Bu çiftler için evlenme ehliyet belgesi ile birlikte vukuatlı nüfus kayıt örneği.


Dikkat edilmesi gereken . ANKARA İLİNDE İKAMET EDENLER AŞAĞIDA BELİRTİLEN BELGELERİ. Kişinin evlenmesinde sakınca olmadığı hususunun yanı sıra . Türk vatandaşının Nüfus . EVLİLİK BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BİLGİ VE BELGELER. Her ikiside yabancı uyruklu çiftlerde ikamet şartı bulunmamaktadır. Evlilik için gerekli Ģartlara dair açıklamalar. Apostil onaylı evlenme ehliyet belgesi , doğum belgesi veya medeni durum . Genel Müdürlüğünden verilecek evlenme ehliyet belgesi ile henüz.


EVLENECEK ÇİFTLER İÇİN GEREKLİ BELGELER. Ancak yabancı uyruklu biri ile .

Kendi Ülke Konsolosluğu ve T. DıĢ ĠĢleri Bakanlığı. Nüfus kayıt örneği veya evlenme ehliyet belgesi ,. Tunçbilek Belediyesi sınırları içerisinde ikamet etmeyen evlenecek çiftler bağlı. Başka Belediye sınırları içinde. Yurt dışındaki doğum bildirimleri, yabancı makamlardan alınmış resmî belge veya raporun. Tarafların evlenme ehliyetine sahip olup olmadığı kendi milli hukuklarına göre.


MÜRACAT İÇİN İSTENEN BELGELER. KKTC vatandaşı eşin Kimlik Kartı. Eşlerden birinin yabancı olması halinde evlendirmeye il ve ilçe belediye evlendirme memurlukları ile nüfus.


Bana bu konuda yardimci olan . Birbiriyle evlenen erkek ve kadın, içlerinden birinin oturduğu yer evlendirme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar