14 Ağustos 2020 Cuma

Turknet şikayet

Turknet şikayet

TurkNet İnternet şikayetleri için tıklayın! Soru, öneri, şikayet ya da memnuniyetinizi bizimle paylaşmak ister misiniz? KİŞİSEL VERİ GÜVENLİĞİ VE GİZLİLİK.


Turknet şikayet

Türknet ADSL internet müşterisiyim. Başlangıçta herşey yolundaydı. Yaklaşık aylık telefon arızası ve birkaç günlük internet arızasından sonra, Turknetin şikayet hattında yaşadığım. Arkadaşlar şikayet sitelerinde yaptığım araştırmalar sonucu kullanıcıların her firmadan şikayetçi olduğunu gördüm.


Operatör Sohbetlerigün önce. Bu kadar kötü müdür türknet. KMH hattına Telefon ve e-posta yoluyla gelen müşteri talep ve şikayetlerini karşılamak. Olayı tam öğreneyim ayrıca şikayet edeceğim! Herhalde tekrar Turk . TÜRKTRUST Onaylı Güvenli Site Etiketini sitenize ekleyin.


Turknet şikayet

Turknet Müşteri Hizmetleri şikayet ve yorumları okuyabilir, Turknet Müşteri . Müdürlük şikayet ve yorumları okuyabilir, Turk Net Genel Müdürlük şikayet. Konu Konu Öneri, memnuniyet veya şikayet Finans İnsan Kaynakları Diğer. Trendyol, müşteri hizmetleri telefon numarası, çağrı merkezi telefon, şikayet , istek.


Türk Telekom için yazılan İletişim ve Mail şikayetleri için tıklayın! Uydunet bağlantı sorunu ve Netmaster modemi ile ilgili şikayet sayısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar