4 Mayıs 2020 Pazartesi

Sling yenidoğan

Sling ne işe yarıyor? Yeni doğan bebeğin 0-aylık döneminin aslında gebeliğin 4. Sizin şefkat ve korumanıza en çok ihtiyacının olduğu yenidoğan döneminde, sling kullanarak, ona kabul gördüğünü hissettirebilir, güven duygusunu . Yenidoğandan itibaren kullanıma en uygun taşıyıcıdır. Taşımak için alt limit yoktur. Prematüre bebekler için özellikle önerilir.


Sling yenidoğan

Bebeğinizi slingin içindeyken . Bu yenidoğan döneminde bebek hemen hemen babayla hiç bağ kurmuyor. Unsubscribe from Tuniko. Satınalmak için aşağıdaki.


Güzel bir şarkı eşliğinde bebeğiyle dans etmeyi kim sevmez ki! Mağaza bebek yenidoğan bebek taşıyıcı nefes ergonomik ayarlanabilir wrap sling bebek taşıyıcıları Banggood. Amaçlar : Casual Sezon : Yaz Malzeme : Dantel . Dünyanın en esnek slinglerinden boba esnek Wrap yenidoğan döneminden itibaren kullanılabiliyor. Kanguru veya slinge ne zamandan itibaren kullanabiliriz.


Sling yenidoğan

Dışarı çıktığımızda veya evde yemek vs yapicak oldugumda . Ataşehir içinde, ikinci el satılık Esnek sling yenidoğan kanguru - Nur A. Instagram post added by annelik_bebeklik Kanguru yada sling İkisinde kendine göre artıları ve eksileri var - sling yenidoğan döneminde daha güvenli ve daha . Tek paket boyutu: 15X20Xcm. Paket Türü: Çin yenidoğan için en çok satan bebek taşıma salıncağı bebek . Kısacası, yenidoğan dönemde sling , bebek ölçüsünde dokuma kanguru, toddler . Bebek arabaları ile sürekli . Normalde yeni doğan bebeğin kafasının yuvarlak veya yumurta formunda . Arkadan çapraz bir şekil verilir ve öne getirilip gevşek bir şekilde bağlanır. Ben ilk ay Neko wrap sling , sonrasında da Zibidikuş yaşına gelene kadar.


Baby ya da Boba 4G gibi diğer kangurularda bulunan yenidoğan aparatlarına . Sonuçta kanguru mu sling mi derseniz, bu aslında size kalmış bir karar. Eğer bebek yenidoğan ise ben dokuma slingi tavsiye ediyorum . YI BEBEK YÜRÜYOR YENIDOĞAN BEŞIK KıLıFı HALKA SLING CARRIER STREÇ SARMA ÖN ÇANTA. Müşteri değerlemesi: ₺ 15.


Sling yenidoğan

En yaygınları wrapler, slingler ve kanguru diye de tabir edilen destekli taşıyıcılar. Yeni Doğan Kalça Ultrasonu Nasıl Oluyor ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar