27 Nisan 2020 Pazartesi

Telefon sallama turkcell

Sayfamızdaki siyaset ile ilgili güzel özlü sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Minα Stêrke Ezmαnα Jî Ber . Büyük Boyutta Görmek için Fotoğrafa Tıklayın . Yılmaz Erdoğan Sözler Yeni, Yılmaz Erdoğan Özlü Sözler. Ehmede Xani Özlü Sözleri , Ehmede Xani Heykeli, Ahmedi Xani Sözleri kürtçe , . Bu Pin, ARJîN tarafından keşfedildi.


Benjamin Franklin, Allah. Benzer Yazılar En Güzel Anlamlı Resimli Sözler Anlamlı Resimli Sözler- Özlü Sözler -Değerli Sözler. Güzel söz, Özlü sözler ve Aşk mektupları hakkında daha fazla fikir . Karıyı boşayan ardından bakmaz. Gösterilecek bir içerik yok. Kategori seçin, TEMMUZ GÜNÜ SÖZLERİ (5), A Harfi İle Başlayan Özlü Sözler (26), AŞK . Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın.


Tu yamini ez ye teme. Sen benimsin ben de senin. Kürtçe Komik Sözler Ê ne . Hayrana wan çaven temme. Her milletin tarihi ve kültürel birikimi gerek atasözleri ve gerekse deyimler ile günümüze . Dünyaca meşhur ince belli bardağımızda dumanı tüten bir çay insana güzel sözler söyletir.


Bu çerçevede bir ulusun ortak düşünce, kısa ve özlü söz. Kitabın 2sayfası özlü sözlerle dolu. Sözler yazılımına ilişkin yorumları okuyun, müşteri oylarını karşılaştırın, ekran görüntülerine bakın ve. DAMAR KÜRTÇE KISA ŞARKI ANLAMLI SÖZLER -. Jin heye gul e, heye kul e: Yukarıdaki söz ile aynı anlamda.


Uzun bir çalışmanın sonucunda hazırlanan takvim, islam tarihi, peygamberler hayatı, ayet, hadis, özlü sözler , kürt atasözleri ve deyimlerinden . Delalamın = Değerlim Çavreşamın = Kara Gözlüm Şerinamın = Tatlım Xezalamın = . Söz konusu yazının benimle ve Ankara temsilcisi olarak görev. Eğer yüreğinizde sadece sevgiye dair bir bayrak açmışsanız, tüm dünya karşınızda saygıyla eğilecektir. Kurt ile ilgili anlamlı sözler. Kurt, dumanlı havayı sever. Bahar mevsiminin habercisi olan, sarı ve beyazın tonları ile bezeli bu kır çiçeği hakkında söylenmiş sözlerden bir demet hazırladık.


Agir berda kayê xwe da ber bayê. Samanı ateşe verdi, kendisi kenara çekildi. Türk dil kurumu ana sayfası türk dili türkçe sözlükler güncel türkçe sözlük yazım kılavuzu büyük türkçe sözlük.


Yaşlılık ile ilgili Söylenmiş Güzel Sözler. Yaşlılar için, öğrenme mevsimi her zamandır. Sevgiliye En Güzel ve Anlamlı Özlü Sözler En Güzel sözler, bir insanı mutlu. Giymeyip giydirmektir.


Bir tas çorbayı komşusuyla paylaşabilmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar