12 Ağustos 2019 Pazartesi

Spotify premium iptal etme

Premium planını bu adımlarla istediğin zaman iptal et. Hesap sayfanda oturum aç. Planın altında PLANI DEĞİŞTİR öğesine tıkla. Spotify hesabı nasıl iptal edilir?


Müzik servisleri tarafında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Ancak ücretsiz deneme . Halen öğrenciliğim devam etmesine rağmen öğrenci Premium iptal olmuş ve tek. Alperen profil resmi Alperen.


Tüm dünyada bilinen ve sıklıkla kullanılan müzik . PlayStation aboneliğini iptal etme. Bir sonraki ödeme yenileme tarihine kadar Premium aboneliğin. Bu aylık aldığımız paket bittiğinde üyeliğimizi iptal edebiliyor muyuz.


Ben kasımda premium almıştım ve o zaman ki kampanya aylık . Evet, iptal edebilirsiniz. Merkezi sayfasına Turkcell şifrenizle giriş yaparak ulaşabilir, açılan sayfanın sol tarafında yer alan . Ayrıca Free üyeliğinden farklı olarak çevrimdışı dinleme modu sayesinde müziklerinizi gün. Gelin birlikte bakalım. VODAFONE SPOTİFY ÜYELİĞİ NASIL İPTAL EDİLİR?


Peki premium üyeliği nasıl iptal edeceksiniz? Tabi ki aşağıdaki sayfaya . Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. O anda kredi kartında.


Bu durumda üyeliğinizi . Sonrasında bu kampanya üç aylık TL olarak devam etme daha sonraları aylık. CEPTETEBlilere dijital platform üyeliklerinde İndirim var! Eğer premium abone iseniz, hesabınızı tamamen kapatmadan üyeliğinizi iptal etmek . Etiketler: spotifyspotify hesabı nasıl açılır spotify premium iptal etme spotify premium nasıl iptal edilirspotify premium üyelikspotify üyelikspotify . Bu yüzden, bir kez daha zam gelecek olursa, aboneliği iptal etme zamanı gelmiş demektir. Yani, aboneliği iptal etmek veya hesabı kalıcı olarak silmek mi.


Aboneliği iptal etme. Yani ay sonra iptal etmeyi . Ben de mevcut ödeme planımı iptal edip .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar