6 Haziran 2019 Perşembe

Spasiba rusça ne demek

Teşekkürler demektir :D. Yorum eklemek için Giriş yap. Spasibo nedemek rusça. Rusca KELİMELER VE ANLAMI. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın.


SPASIBA Nedir , SPASIBA Sözlük, SPASIBA Örnek Cümleler, SPASIBA Çevirisi. Fena değil,teşekkürler. Pajalüsta) Kaynakwh webhatti. Rusça Kelime Örnekleri.


Bu arada sorun nedir söylerseniz sevinirim. Kalite: İlk siz oy kullanın. Ak bitmi Motor hararet yapm. Rus Alfabesi: Rus alfabesinde harf vardır. Minya zavut ramazan tibya kak zavut: benim ismim ramazan sizin adınız nedir.


Listeler Göz At Hakkında. Küratörü yok say Yok sayma durumunu kaldır Bu . Siz diyeceğiniz tekil ya da çoğul kişilere merhaba demek için. Asağıda , sizlerin günlük kullanabileceği bazı rusça deyimler,atasözleri ve özlü sözler. Ne mutlu TÜRKÜM diyene!


O zaman rusçadaki benzerliklerden yola çıkarak müslüman ruslar da demeleri gerekir :-). Aynı zamanda kronometre demektir ve çoğul olarak kullanılır. Mən sizi başa düşmürəm.


It is unfortunate that. Tanışma Adınız nedir ? O esnada sinirlenen ve adama bağıran Rus vatandaşları da gördük. PREP ship come Rus : Da, da. Moja kop-om altsamm-a, davaj pd yes, yes.


Please come on board.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar