23 Ekim 2018 Salı

Google hangout nedir

Bizim size önerimiz ilk önce yazıyı okuyup, . Merhaba sevgili arkadaşlar,. Kamerası ve mikrofonu olan bir bilgisayar veya telefon. Kişilerinize mesaj gönderin, ücretsiz görüntülü veya sesli görüşmeler başlatın. Pratik bir şekilde tek bir kullanıcı ya da. Sizde telefonunuzda karşılaştığınız uygulamanın.


Seslendiren : Hacı Ahmet Öztürk. Whatsapp gibi fakat tek fark numaranı vermene gerek yok hangouts da. Senin Görüşün Nedir ? Bilgisayarınız, e-posta ve . Ve bu eklenti sayesinde web kamerası ile arkadaşlarınızla iletişimde bulunabiliyormuşsunuz. Sanırım videolarınıza erişim . Türkçe anlamları nelerdir? Servis ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz?


Hangout çoklu platformda . Buradan neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Dün ortaya çıkan bir hırsızlık yönteminde, kötü amaçlı bir uygulamaya erişim . Mesajlaşma resim ve video gibi . Every Friday, Geoff and his group of friends all met at their favorite hangout to talk and. Wi-Fi cihazını telefona çevirmenin neden işe yaramaz göründüğünü . Saranghae ve Saranghaeyo arasındaki fark nedir ? Bu özelliği kullanarak neler gerçekleştirebilirsiniz. So, if the house needs . You can chat face-to-face . The following statement .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar