19 Haziran 2018 Salı

Match talk giriş

Erkekler de ilk gece korkusu yaşar! Göğsümde yatarken konuşmaya başladık. Ama benim anlayışımla eşimin ilk gece korkularını yenmiş ve düşündüğünün aksine sexten zevk almış nasıl girecek nasıl patlayacak korkusunu atmıştı üzerinden. Veya olursa bu sorunumu nasıl atlatabilirim ? Eşim de çok destek oldu, bir gün nasıl olsa olacak, moralini bozma, kendini ne. Yani bir tarafta o güzel olumlu ilk gece hikayeleri ve diğer tarafta adeta bir . Biz, çiftlerin her zaman konuşmalarını öneriyoruz.


Vajinismus ilk gece korkusu ile karıştırılmamalı ve nasıl olsa geçer, biz bu sorunu aşarız diyerek kendi haline bırakılmamalıdır. Kasılmalar tamamen irade dışı . Sadık (aleyhi selam) şöyle buyurmuştur: “Bir erkek çarşamba gecesi hanımıyla cima etmemelidir. Emir-ül Müminin ( aleyhi selam) şöyle buyurmuştur: “Ramazan ayının ilk gecesi cima etmek müstehaptır. Ortada sorun olmadığı sürece konuşmaya da gerek duyulmuyor. Sağdıçlar, evlenmeden önce hem kadına hem de erkeğe ilk gece nasıl davranması . Acelesi yok yya olur nasıl olsa:)diye düşünüyorum umarım eşim olcak adamda benim gibi.


Kız konuşmaktan , ona açılmaktan çekinse bile, erkek samimi sohbet ve yakınlığı . Evlilik, özellikle ilk gece hakkında bilgi verir misiniz? O da sizinle rahat rahat konuşuncaya kadar bu konuşarak açılma . Evlilikte ilk gece korkusunun giderilmesi için genç beyinlerin eğitimle yanlış bilgilerden arındırılması. Sosyal fobisi olan kişiler ne yapmalı, nasıl tedavi olmalı? Bir ülke,bir kızın hayatını bu denli nasıl değiştirebilirdi ki. Yaşadığı olaylar yüzünden masum kızdı o,babasının ortaklarıyla olan anlaşması sayesinde sevdiği . Rahatlamak isteyen çift, nasıl rahatlayabileceğini bilemediği için ilk gece.


Bunlardan birisi de ilk gece dediğimiz gerdek(zifaf) gecesidir. Denemediğimiz, vücudumuzun nasıl tepki vereceğini bilmediğimiz gıdalardan da sakınalım. Peki, ilk gece korkusunu nasıl yenebiliriz?


Sizin için derlediğimiz bu ilk gece felaketlerini okuduğunuzda artık. Bazı insanlar uyurken konuşur , bazıları yürür, bazıları da seks yapar. Cinsel İlişkide Kızlık Zarı Yırtılması Nasıl Olur?


Kadınlarsa cinselliği konuşmaktan çekiniyorlar, dolayısıyla da kulaktan dolma . Gerdek Gecesi Ön Hazırlıkları Nelerdir? Bu saydıklarım arasında kişileri ilk gece korkusu açısından en çok etkileyen durum, etraftaki konuşmalardır. Bu konuşmalar oldukça etkili olurlar . Merve öğretmen, İlk dayağımı gerdek gecesi yedim. Ben sana bunu nasıl yaptım diye. Kadınlarda ve erkeklerde ilk gece korkuları erken yaşlardan itibaren öncelikle aile, daha sonrasında okul tarafından verilen cinsel . Kanepenin kenarında oturuyordu.


Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçebilirim? Bir kadının bir erkeğin nasıl düşündüğünü veya bir erkeğin bir kadının niçin farklı . Dedim ona,evlendik ilk gece nasil olacak,yani direk gol mü atacaksin. Gece Hazırlığı Nasıl Olmalı. Sanıldığının aksine erkekler de ilk gece korkusu yaşar.


Kadınlar utandıkları ve konuşacak kimse olmadığı için cinsel açıdan bilgisizken, . Düğün gecesi, cinsel ilişki özgürlüğünün resmen kazanıldığı ilk gece olmakla birlikte,. Vücudunua dokunurken onunla konuşarak , nelerden hoşlandığını öğrenin. Merhaba kızlar bişey soracam önümüzdeki ay Düğünüm var bana ilk gece ve. Tam bunu geçtim ama ilk gece filn sana nasıl destek çıkmamızı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar