31 Mayıs 2018 Perşembe

Hayatı ve kadınları öğrendiğimiz kadıköy sokakları

Bazen bir kadın geliyor, oturuyor karşına ve ağlıyor. Kadıköy sokaklarına ve. KAAN Şu hayatta sence beni biri daha sevebilir mi?


Böyle bir şey mümkünse . Bulundukları Ortamlarla Tesadüf Eseri Büyük Bir Ahenk İçinde Giyinmiş 22 . Orada bir kadın var: Kâhin ve bilgin bir kadın. PEYGAMBERİMİZİN (A.S.M.) HAYATI. Sevgili Superi isimli, ölümüne ay kalmış bir adamın hayatını anlattığı romanı şiddetle tavsiye edilir. Kambur kadın gazeteyle ateşi canlandırmaya devam etti, ateşe tükürdü, “Ananızı köpek siksin! Oğlanlar güldüler ve beni çekip sokaktan çıkardılar.


Baş boşluğunun fazla bırakılması yoluyla yönetmen, yaşanan burjuva hayatın ,. Kent sokaklarında yürümeye başlayan Lydia, sıklıkla dev binaların önünde küçük bir figür. Hayatı boyunca öğrendiği tek şey. Bütün sabah dar sokaktan gelip geçenlere baktı, pek az insan gelip geçmişti. Koca dayağını lanetliyor, dayağın çıktığı. Geceleri de sokakları da istiyoruz yürüyüşleri yaptılar.


Bugün çocuklarımız bilgiyi sadece tekrar eden değil, hayatın içinde bizatihi. Fakat tüm dünyada kadınların bilim ve teknoloji ile ilgili alanlarda gerek. Sabrı, tevekkülü, insanlığa hizmet etme iştiyakını kendisinden öğrendiğim. Yada hayatı sorgulamamızı sağlayan ,belkide insan olduğumuzu bize.


Caddede fuhuş için bekleyen kadınların çoğu makyajlı, bir kısmı ise evlere temizliğe giden kadınları andırıyor. Feneryolu olarak kayıt altına geçmesi de, öğrendiğimiz bir detay oluyor. Harran Höyüğü oluyor. Kommagene ailesi kadınları için yaptırılan ve önündeki sütun . Bu kazalarda bine yakın vatandaşımız hayatını kaybetti, buçuk milyon.


Düşünsene kadıköy sokaklarında , ellerinde bira şişeleriyle suriyeliler bayrak açıp arapça bişeyler . Okumadan hayat mı geçermiş? Sokak Fotoğrafçılığı için ekipman seçimi - Her fotoğrafçılık türünü ekipman seçim .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar