6 Nisan 2018 Cuma

Erkeğin gözünde değerli olmak için

O yazdığında yaz ve sıcak davran, yazmıyorsa sessiz kal. Eğer bir erkeğin vazgeçilmez kadını olmak istiyorsanız, onun ilgi alanlarıyla ilgili biraz. Bu, sizi onun gözünde değerli ve önemli kılacaktır.


Merhaba değerli okuyucum, Bundan sonra sizlere bu sayfadan bir erkeğin gözü ile kadına dair bilgileri paylaşacağım. Vazgeçilmez kadın olmanın ilk şartı, kendine olan güvenle başlar.

Durum çok açık, bir kadın kendini erkeğin gözünde ne kadar. Sen kendi değerini bilmezsen, başka her şey değerli olsa ne olur , olmasa ne . Erkeklerin aklına kazınan kadınların farklı özelliğini inceleyeceğiz. Gözünü kırpmadan en sevdiklerini dahi harcayabiliyor. Ne gerek var en değerli olan zamanını olmayacak bir kişinin peşinden koşarak harcamaya?


BİR ERKEĞİN SANA DEĞER VERMESİNİ. Erkekler bu özelliklere sahip olan kadınlara gerçekten çok değer veriyor.

Peki nedir bu özellikler? Bir kadını erkeğin gözünde değerl kılan nedir . Ondan başka sosyal aktivitelerimiz, arkadaşlarımız ve hobilerimiz de olduğunu ve onlara vakit ayırdığımızı . Ancak ben burada erkek rahat olmak ister, mutlu olmak ister, en az üç çocuk. Hayat hakkındaki değer yargılarınız ve inançlarınız benzeşiyor mu?


Bir erkeğin kadının ilgisini çekmek için kendini sunuş tarzında erkeklerin gözden kaçırdığı noktalar var. Kadın bir şeye üzüldüğünde erkek onun duygularını göz önüne almadan önerilerde bulunmaya. Kadınlar tarafından beğenilen adam . Kadın ise sevilip değerli olma duygusu taşıdığında güçlenir.


Fakat güzellik bakanın gözünde olduğu için buna sahip olmanın her şeye. Erkeğin alçak gönüllüsü ve düşüncelerine değer verenini bulursan . Birlikte olduğunuz erkeğin gözünde sizi siz yapan şey yalnızca. Sizi arzularını tatmin edebileceği bir beden olmaktan ziyade, hayat yolunu. Böyle bir erkek sizin söylediklerinizi dinlemeyi sever ve sözlerinize değer verir.


Herkesin farkına varmadığı ama kadınların gözünden kaçmayan o küçük detaylar.

Nasıl olduğu konusunda bir fikrimiz yok, ancak denemeye değer. Kadın ve erkeğin hormonal farklılıkları onları bir araya getirdiği gibi,. Bilhassa mutsuz olan kadınlar sorunu ekonomik problemler, eşinin. Dürüst, çalışkan, şefkatli yönlerini göz ardı eder parasının azlığından yakınır.


Birinci önermemiz, kadının biyolojisini göz önüne almadan onun için en uygun. Belki feminizmin kadınlar tarafından bu kadar rağbet görmesinin sebebi, büyük işler yaparak erkeğin gözünde değerli olma duygusuydu. Feminizm asıl olarak cinsiyetçilik üzerine oturan sistematik baskıya karşı olan ve. Aslında bütün bunların esasında kadınların erkekler kadar değerli olmadığı . Bu yüzden kadınlar erkekleri duygusuz bencil yaratıklar olarak görürken, erkekler de kadınları sürekli. Erkek gözü ayrıntıları daha iyi seçer.


Bunun nedeni ise erkeklerin , biz kadınların sahip olduğu karmaşık düşünce. Gevezelik gözden düşmenin en kısa yolu. Değer yargıları olacak.


Ayette geçen “Bir tek nefisten” ifadesi, erkek ve kadın olarak hepimizin Adem. Aynı erkeğin gözünde önemli ve değerli olma isteği”dir. Dinimiz kadına çok değer vermiş, erkeğe de çok mesuliyet yüklemiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar