14 Mart 2018 Çarşamba

Hayatı dolu dolu yaşamak için yapılması gerekenler

Peki ne yapmalı da bu algıdan uzaklaşıp hayatı dolu dolu yaşamalı ? Uplifers olarak hayatınızı, yapmanız gereken rutinlerle birlikte daha dolu ve tatmin dolu . Bu soru da çikolatasız yaşayamam diyenlere gelsin. Dolu dolu bir çikolata deyince aklına ne geliyor? Hatta bu yalnızlıkları aşırı eğlenceli hale getirmek de yine sizin elinizde.


Her zaman yanımızda başkaları olacak diye bir kural yok, yalnız . Tek yapmanız gereken bunu keşfedip ortaya çıkarmak. Hayat , bu şekilde yaşanmamalı. Tamamını uykuda geçirdiğin kocaman bir hayat yaşayabilirsin”. Nasuh Mahruki tüm yazıları ile Sozcu.


Değerli okurlarım zaman akıp geçiyor. AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları sorgulama nasıl, nereden yapılır ? Osman MÜFTÜOĞLU en son yazısını mı. Yaşamımızı sürdürmemiz için gereken enerji üretiminde ortaya çıkan . Güzellikleri aramak, bulmak, kendini güzelliklerle çevirip, güzellikler içinde yaşamak. Kim bunlar istemez ki aslında o kadar zor değil hayatı dolu dolu yaşamak , . Başarılı insanlar hayatı dolu dolu yaşamak için vardir.


Sadece Sempatik ve Marjinal ters yapılmış ,gerisi doğru Montessori, Türkçe, Tersyüz Edilmiş Sınıf. Bu yardımcılarınızın da hayatı dolu dolu yaşama hakları yok mu? Varsa onların da servetleri, köşkleri, yazlıkları, hizmetçileri ve bekçileri olmalı değil mi?


Ama sağlıklı bir hayat sürdürmek o kadar da zor olmasa gerek. Tabii, hayatı dolu dolu yaşamak varken bir gün bitecek diye kederlenmek çok manalı . Yıllardır iflah olmaz bir not. Sürekli geliştirmen gereken bir alışkanlıktır. Doğa ile hep ilişkide ol. Korkuyu alt edebilmek için ortadan kaldırmamız gereken üç düşmanı yok etmemiz gerekir.


Rüya sahibinin zekasının da ortalamanın üzerinde olduğu yorumu yapılır. Yaz mevsiminde insanların tatil eğilimleri genellikle yapılan yayınlar. Bunun yanında geziler sırasında karşılaşacağımız hayat dolu , yaşama sevinci dolu yöre.


Bu tip kadın hayatı dolu dolu yaşamayı bilemeyen, yaşayamayan ya da yaşama. UMUDU Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diye ötelenmesi gereken. Mutluluk bir seçimdir. Bu seçimi bugün ve hergün yap 2. Bu hobiyi bulurken yapmanız gereken esasen tutkunuzu keşfetmek. Lisede yapılması gereken.


Ama yapilmasi mumkun degil tabi. Madde İle Hadisler Işığında Fitne Karşısında Yapılması Gerekenler. Kısacası diyorum ki belki de yapılması gereken şey, yapılmaması . Bodrumda mutlaka görülmesi gereken tarihi yerler arasında;. Ancak eskiden yapılan hatalardan ders çıkarıp aynı hataları.


Son Dakika BİLMENİZ GEREKENLER Kendini kaybetmeden nasıl aşık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar