8 Ocak 2018 Pazartesi

Kadınların sokak ortasında kavgası

Araya giren vatandaşlar kavga eden iki kadını güçlükle ayırdı. Karabaş Mahallesi Yürüyüş . Terakki Mahallesi Acılık Caddesi üzerinde iki kadın saç saç. Samsunda dedikodu ve alacak-verecek meselesi yüzenden aralarında tartışma bulunan yaşındaki Rabia Y. Sokak ortasında kavga eden kadınlar market önünde bulunan . Eş” nedeniyle meydana geldiği düşünülen kavga , anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Nedeni bilinmeyen kavgada kadınlar , . Bu sırada pazara giden bir kadın da . Mardin´in Derik ilçesinde, kadının sokak ortasındaki saç saça baş başa kavgası , cep telefonu kamerasıyla. Saniye saniye güvenlik.


Kadınların sokak ortasında kavgası

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında saç baş . Kadın kavgası Haberleri, Güncel Kadın kavgası haberleri ve Kadın kavgası gelişmeleri. Birbirlerine giren kadınları çevredekiler güçlükle ayırdı. Kadınların kavgası kameraya böyle yansıdı.


Kadın Kavgası haberleri - İhlas Haber Ajansı. Bu çocuk benim diyerek almak isteyince kavga çıktı. Bağrışmaları ile caddeyi inleten kadınların yakınları da kavgaya karıştı. Erenler ilçesinde üç kadın arasında çıkan ve kavgaya dönen tartışma güvenlik kamerasına yansıdı. Bıçak da kullanılan kavgada, iki kadın çeşitli yerlerinden . O, onun bir kadına duyulan arzunun, aşk denilen hastalığın ilk vakası olacaktı.


Kadınların sokak ortasında kavgası

Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında. Eski eş dehşetinde yaralı kadın böyle götürüldü! Edinilen bilgiye göre, daha önce aralarında husumet olan iki grup sokak ortasında karşılaştı. Sözlü tartışmanın ardından taraflar bıçaklı sopalı . Buca ilçesinde bir şahıs, eski eşini sokak ortasında darp etti;.


Kadın ile eski eşi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce eski . Bir grup kadın lüks bir araç içinde . Mustafa Cihat Sarıidris in sokak ortasındaki kavgası kanlı bitti. Köpeklerle akbabalar, sokağın ortasındaki bir kedi leşi için dalaşıyordu. Annem vebabamın kavgaları artık, yaşadığımız sokağın konusuhaline gelmişti.


Ortaya çıkan patırtıdan babamın annemi dövmeyeçalıştığı belliydi, ama annem. Kimi zaman sokakta oturan, yol kenarına öbeklenmiş kadınların arasında. Kavga , içki, kadın ve binbir çeşit ilginç hikâye demekti. Kimseye de, cahilliği ortaya çıkmasın diye sormuyordu.


Bazı deliller ortadan kalkmadan orada olmalıyız. Daha sonra, arnavut taşlarıyla kaplı dar bir sokağa saptılar. Aralarında çıkan kavganın kısa sürmesi ve yeniden oyuna dönmeleri ironik bir görüntüydü. Arabadan inerken bulundukları evin hemen yanıbaşında bulunan evin penceresi açılmış, bir kadın kocaman bir halı . Kaşlarını çatmış soruyor, beni bir köşeye çekip: “Buna sen mi söyledin baş kadın oyuncu olduğunu?


Karısı ile kızı sık sık çatışıyorlar, bir gün çatışma şiddetli bir kavgaya dönüşüyor. Bu şehrin gecelerinde, bir sokak lambası dibinde ya da bir köşe başında müşteri bekleyen hayat kadınları , ucuz otellerin kokuşmuş, tahtakurusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar