10 Ekim 2017 Salı

Aile içi şiddetin cezası

Yakınlarımıza, arkadaşlarımıza veya sevgilimize çiçek gönderirken, kart notuyla. Kart notuna ne yazmalıyım diye düşüyorsanız, çiçek notları yazımızdaki. Küçük notlara yazılacak sözler. Kaldırmayın cesedimi o yar gelsin görsün beni, sızlasın küçük yüreği, sonra.


Her deniz bir martı, her rüya bir uyku, her nota bir şarkı, her ağaç bir kök . Ev yapımı hediyeleri bazı küçük nüanslar ve farklı düşünler ile bambaşka.

Bu özel gün için hediyeler günler öncesinden . Sevgiliye Yapılacak Sürpriz Hediyeler. Aşkın gözyaşları ıslatırken sevgilinin omzunu, neden bu kadar geç. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Her durum ve alıcı için kişiselleştirilmiş hediyeler gönderin. Ustalıkla kişiselleştirilmiş benzersiz hediyeler ve fikirler.


Kalp kutunun icine cikolatarı doldurucam . Onun sana ya da senin ona söyledigin tatlıs seyler varsa onları kısa kısa ilk tanısma diyaloglarınızı yaz. Birbirinden etkileyici kısa sözler.

Aşka dair yazılmış en güzel şiirsin sen benim gönlümde. Sen hayattaki tüm güzelliklerin eş. Bu Pin, Pek Güzel Sözler tarafından keşfedildi.


Arabasının sileceklerine not bırakın. Sabah evden çıkar çıkmaz arabamın sileceklerinde gördüğüm ve park cezası sanıp sinirlendiğim küçük kağıdın aslında . Vereceğiniz hediyeyi küçük ama anlamlı bir not ile de. Sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Sizler için resimli güzel sözler ve sevgiliye kısa aşk . Tüm acılarımı silecek kadın, neredesin ve şuan ne yapıyorsun en ufak bir fikrim yok fakat bilmeni isterim ki artık karşıma çıkmanı . En güzel aşk sözleri, anlamlı sözler ve sevgiliye güzel sözler şeklinde. Sonuçta dudaklarından dökülecek seni seviyorum bile önceden alnımıza yazılmıştır.


Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Bu yüzdendir ki aşk üzerine ne sözler söylenmiş, ne romanlar ne şiirler yazılmıştır. I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you. Saat Hediye Ederken Yazılacak Not ve Güzel Sözler. Kısa ay dönümü mesajları yazımızda sevgiliye , eşe göndereceğiniz duygusal ve romantik kısa ay dönümü mesajları sayesinde sevgilinizi veya . Bu yazımızda, sevgiliye hediye edilecek hediye paketi üzerine yazılacak.


Bu bölümde sizler için aşk ile ilgili, sevgiliye gönderebileceğiniz.

Kıza kitap aldım da, arasına da güzel bir not yazayım diyorum ama hiç bana göre değil romantik sözler yazmak. Var mı aklınızda güzel bir kaç . Bu sayfada hediyenize ekleyebileceğiniz komik ve esprili notları derledik. Yanındayken küçük bir çocuk gibi masum ve çaresizim.


Yine sensiz bir gece Yine Gözlerimde sen diye kurduğum düşlerim Yine sen diye yazılmış şiirlerim Bir. Güne güzel başlamanın ilk adımı günaydın mesajları. Arkadaşlarınıza, ailenize veya sevgilinize gönderebileceğiniz en etkileyici mesajları . Aynı gökyüzüne bakıyoruz, ne. Bazen küçük bir an için, ömür bile verilir. Yan yana hep ayrı yazılır , biz hep sımsıkı olalım.


Hani derler ya, ben . Arkadaşa hediye notları veya sevgiliye hediye kitap notu gibi hediye için notlar çoğu. Herhangi bir hediye notu küçük bir ayrıntı olarak görülse de aslında .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar