27 Temmuz 2017 Perşembe

Çalışan annelere bakıcı parası resmi gazetede yayınlandımı

HÜKÜMETTEN ÇALIŞAN ANNELERE KREŞ DESTEĞİ MÜJDESİ! Devlet bakıcı için 9lira istihdam teşviği sağlarken; bir destek daha geliyor. Bakıcı için anneye ay hibe destek verilecek. Hükümet, kadınları iş hayatında tutmak için bakıcılara da teşvik veriyor. Avrupa Birliği ile ortaklaşa yürütülen Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi kapsamında . Buna göre çok zenginler hariç çalışan annelerin çocuğunun kreş parası devletten.


Gündem Haberleri Çalışan annelere kreş desteği başvuruları nasıl yapılır? Akşam Gazetesi yazarlarından Okan Güray Bülbül'ün çalışan anne bakıcı desteği yazısı . Doğum yapmadan önce çalışıyordum. Aile, Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, . Hakları Haberleri Çalışan anneye bakıcı yardımı nasıl yapılır?


Eksik: gazetede ‎ yayınlandımı www. Ayda 13TL destek - Güncel. Ekonomi Çalışan anneye bakıcı parası! Ağu 20- Çalışan annelere verilen kreş yardımına zam yapıldı. Resmi Gazetede gazetede yayımlanan habere göre, annelere kreş yardımında verilen .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar