21 Haziran 2017 Çarşamba

Ne kadar zekiyim onedio

Haftalık rutinimizde olan zeka testlerimizin bir yenisi ile karşınızdayız! Hazırsanız buyurun başlayalım! Bu test senin sayısal ve sözel becerilerini değil sosyal zekanı ölçünü.


Bu test, senin hangi tür zekaya sahip olduğunu ve bununla ne yapman gerektiğini söylüyor! Ne kadar dahi olduğunu öğrenmek istiyorsan hemen testi çöz.

Acele etsen iyi olur! Bu algı testi delilik dahilik sınırının neresinde olduğunu söylüyor! Bu soruluk IQ testi senin ortalama bir ABD vatandaşından daha zeki olup olmadığını söylüyor. Gösterdiğimiz fotoğraf ve resimlerden kaçını hatırlayacaksın? Hadi beyin gücüne kuvvet.


Bu testimizde mantık sorusuyla ortalama Türk insanından daha akıllı olup olmadığını söylüyoruz. Peki sen tam bir DAHİ misin, yoksa katıksız bir CAHİL mi? Zehir gibi zekiyim çünkü.

Ben DİNLEYEBİLİYORUM. Müzik zevklerimizin uyacağını düşünüyorum. Dahini aldın, bu zamana getirdin . Görsel zeka insan beyninin ilk dili gibidir. Bebekliğimizde hayatımızda yer edinir ve süre gelen hayatımız boyunca bizimle birliktedir.


Avrupalıdan ne kadar akıllı olduğunu söylüyoruz. Sonucu arkadaşlarınla paylaş ve yarış! Artık bir rutin haline gelen zeka testlerimizin en sonuncusu ile karşınızdayız!


Psikoloji, mantık ve zeka türlerinin sınandığı bu testi, bakalım siz. Bu testin sonucuna göre ne kadar aptal olduğuna dair bir çıkarımımız tabii ki . Hepimiz iş yaşamı, okul hayatı, aile, aşk ilişkileri, toplumsal hayat, geçim derdi ve daha birçok şeyle aynı anda boğuşuyor ve zaman zaman . Yaşımız ilerledikçe aslında kullandığımız kelimeler de değişir, onlar da büyür. Acaba sen kullandığın kelimelere göre kaç yaşında olduğunu hiç . Senin en yaratıcı özelliğin ne?


Köylü milletin efendisidir diyor, hemen başlıyoruz keyifle. Testi çöz ve hemen öğren! Hepimizin içinde biraz şeytan biraz melek var öyle değil mi?

Verdiğin cevaplara göre senin gerçek kişiliğini sana söyleyeceğiz. Resimlere dikkatli bak ve olabildiğince ayrıntıyı hafızanda tutmaya çalış! Sosyal Zekâ Puanın Kaç? Bu IQ gerektiren çoklu zeka testini bakalım çözebilecek kadar kendine güveniyor musun? Güçlü kadın olmak zor iştir.


Sen bu zorluğun üstesinden gelebiliyor musun? Unsubscribe from Ceylin Çelik. Bu sorunun cevabını öğrenmek için testi çöz! Size en uygun cevabı seçiniz. ONEDİO YAYIN İLKELERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar