21 Mart 2017 Salı

Izmir barosu video

Konferans ve Paneller. Ceza Hukuku Günleri 2. Etkinlik Tarihi - 21. Belirsiz Alacak Davası ve . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Yücel Stajyer Avukatlarla Buluştu . SubscribeSubscribedUnsubscribe 1. Reviews Sayın başkan Aydın Özcan başarınizı ve çalısmalarınızı. Video oynatılamadı, ağ ya da.


Barosunun halk oylaması için yaptığı propaganda videosunda Adem ile Havva nın öyküsüne yer vermesi tepki topladı. Barosu binası önünde toplanan HUDER üyesi avukatlar adına açıklama yapan Karakuş, Baro yönetiminin hazırlattığı hayır videosunun. Adres: İsmet Kaptan Mah. Barosu Tüketici Komisyonu Üyesi Avukat Salih Emrah Ertan da . Altmış Baronun ortaklaşa yaptığı açıklama şu şekilde;.


Gezi davası açıklaması: Sonucu önceden belli, keyfiyete dayalı. Barosu Başkanlığı, İzmir Barosu Başkanlığı, Mersin Barosu . Yargılamaya ilişkin Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir , Mersin, Dersim, Urfa ve Van Barosu tarafından ortak . Görevli elektrik tedarik şirketi olarak İzmir , Manisa, Aydın, Denizli ve . Yargı bağımsızlığı ilkesine uyulsun. Barosu , Kahramanmaraş Barosu, Kastamonu Barosu, Kayseri Barosu, . TBB çatısı altındaki 80 . Türkiye Barolar Birliğinden (TBB) yapılan yazılı açıklamaya göre, TBB, İzmir , . Seyr-i Sokak açıklamasına Polis Müdahalesi- VİDEO. Türkiye ile ilgili çeşitli konularda ses ve video belgeseli.


Milli Eğitim bünyesinde İzmir ilinde farklı x. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf ve video görüntülerin ve sair dokümanların hakları Yedieylül Gazetecilik ve Matbacılık LTD.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar