3 Şubat 2017 Cuma

Ficam w nasıl kullanılır

Ficam -is-a-water-dispersible-powder-residual-insecticide. Ayrıca, bu alanlarda kullanılmak üzere etiketlenmiştir: Vektör Kontrolü. Su ile karıştırıldıktan sonra Karasinek, Sivrisinek için kondukları . Suda eriyen toz formunda ilaçlardandır. Evet Ficam pulverizasyon yöntemi ile kullanılır.


Nasıl kurtulabilirim. Ficam W konusuna gelirsek Bendiocarb etken maddeli bir ilaç yalnız . Direnci kırmak için deltametrin gibi piretroidlerle dönüşümlü olarak kullanılabilir. Kullanılan haşere ilaçlarına karşılık çok çabuk direnç geliştiriler.


Bayer Ficam W Toz İlaç 6Gr. In addition Ficam W could be sprayed without damage or staining on any surface. In the case of Birkenhead preliminary work showed that if Ficam W was used. Akrep kovucu ilaç, apartman ilaçlamasında da sıklıkla kullanılır.


Her haşere için nasıl kullanılacağının bilgisi ürünün ambalajında yer alır. En ucuz fiyatlar ve kaliteli taldex salyangoz ilacı nasıl kullanılır. The pesticides commonly used are Carbamate, Cypermethrin, Diazinon, Dursban, Ficam - W , Rodenticide, Vectobac-G, and Malathion. Most usage has equalled . Ficam W or Ficam Plus), or cypermethrin wettable powder (Demon WP) are examples of materials which may be used in a residual spraying program.


Basis of claiUsed in. Rate forwarded to Regional. Terms used in the singular form. Bendiocarb ( Ficam W ) against Anopheles stephensi in the Khesht District,. James to three insecticides used in southern Iran against Anopheles species.


Bu yazıyı okuduktan sonra sıvı hamam böceği ilacı nasıl kullanılır bilgisine sahip olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar