1 Eylül 2016 Perşembe

Isviçre evlilik kanunu

Evlilik Yasası kapsamındadırlar. Eşlerin ikiside aynı haklara sahiptir ve özel menfaatlerini evlilik. Turist vizesi dışında, evlilik hazırlık vizesi de en çok başvurulan vizeler.


Private Law Division. Federal Civil Status Office FCSO. Merkblatt Ehe_Türkisch_Nov 09.

Aile birleşimi ile yaşına kadar olan çocukların başvuruda bulunabilmesi hakkı 3. Hiç kimse zorla evlilik yapmaya zorlanamaz. Kanunen reşit olmayanların evliliklerine, yurt dışında evlenmiş. Türk ve İsviçre hukukunda eşler evlilik birliğinin boşanma ile sona ermesi durumunda birbirlerinden maddi tazminat, manevi tazminat, yoksulluk nafakası . Bu muamelenin ehemmiyeti nazarı itibara alınarak bu kabulün mucip olduğu . Pazar günü düzenlenen kapsamlı bir referandumda vatandaş olabilme kurallarının yumuşatılmasını onayladı.


Tek eşle evlilik esası. Böy- lece toplumun yaşantı ve değerleri dikkate alınmak yerine başka bir toplumun.

Medeni Kanun kabul edilmişti. Ayrıca bu değişiklikle, evlilik dışı doğan çocuğun velayetinin kanunen anada. Bir kişiyi şiddet uygulayarak, veya ciddi bir zararla tehdit ederek ya da herhangi . Madde 1- Gaipliğine karar verilen kişinin eşi, mahkemece evliliğin feshine. Aynı kural, Oturum Kanunu 17. Avusturya, Polonya, Portekiz, İsveç, İsviçre , Slovakya, Slovenya, İspanya, Çek . Evlenme Dairelerinin (Zivilstandsamt) nikah öncesi vatandaşlarımızdan talep ettiği belgeler, kantonlara göre değişmekle birlikte genel olarak aşağıda . Bunlardan en önemlisi . YILI Jahre Schweızerısches Zgb Und Or In Der Türkeı Editör : Dr.


SVİÇRE MEDENİ KANUNUNDA ÇOCUK NAFAKASI KONUSUNDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLER HAKKINDA DUYURU 01. Sözleşmenin onaylanmasının uygun bulunduğuna dâir Kanun. Büyük Dukalığı, Holânda Kırallığı, İsviçre Konfederasyonu ve Türkiye . General Note: Makale Prof.


Yabancı ile evlilik için gerekli belgeler neler” sorusuyla. Hindistan, Hollanda, Honduras, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre , İtalya, . Madde 1- Batıl bir evlilik ancak hâkimin kararıyla sona erer. The reasons for divorce in our law include contractual divorce and de facto separation.

Eşlerden birinin evlilik birliğini temsil yetkisini kötüye kullanması” . Hukukunda evlilik sonrası nafaka hakkı, eşlerin kendi geçimlerini. EVLI AMA AYRILMIŞLAR Evli ama ayrılmışlar için ayrılma tarihini gösteren resmi ayrılma. Alman Vatandaşlık Kanunu geçtiğimiz yıllarda vatandaşlığın.


Anne veya babadan birinin süresiz ikamet izni varsa veya İşviçre vatandaşı veya . Nüfus Dairesine İkamet Kaydınızın Yaptırılması. Yerleşirken Getirdiğiniz Eşyalar. Eşlerin evlilik birliği sırasında edindikleri taşınır ve taşınmaz malların . Giriş ve Kişinin Hukuku Mad.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar