13 Temmuz 2015 Pazartesi

Hangi ünlüye benziyorsunuz

Bu sonuca çok şaşıracaksın! Birisi sana aşık olduğu zaman, ne yaparsın? Kendime daha fazla hayran bırakırım. Ne onlarla ne onlarsız. Bazen bize uzak bazen bize yakın.

Ama bazıları daha yakın. O kadar yakın ki adeta ruh ikizi. Hangi ünlüye benziyorum ? Tıpkı ünlü ikizin gibi sen de her zaman göz önündesin!


Komik, eğlenceli, şaşırtıcı ve en çok paylaşılan gif, caps ve videolara buradan ulaşabilirsiniz ve arkadaşlarınızla paylaşarak beraber güzel vakit geçirebilirsiniz. Eğlenceli Scorp içeriklerinden en iyilerini seçip paylaşmaya devam ediyoruz. Bu videoda bir ünlüye benzeyen.

HAYDİ GEL HANGİ ÜNLÜYE BENZİYORSUN BAKALIM. Bende aslında girişimci ruhu var! Peki, kendini dünyayı değiştiren ünlü girişimcilerden hangisine daha yakın hissediyorsun? Bu Pin, TC Melih Tahir tarafından keşfedildi.


Uzmanlardan Profilime Kim Baktı? Orhan Gencebay Saad Hariri Ferdi Tayfur Koray Candemir Freddie Mercury Zac Efron Ahmet Kaya Suge Knight. Bir kere böyle bir sistem palavra! Yakışıklı birisini çirkin bir ünlüye benzetirse adam itiraz mı eder yok!


Başlat Tweet TESTVİDEOYEMEKCAFEGÜNDEMDİĞER . Televizyonun tanınmış yüzlerinden hangisi, yaşam tarzı, giyim stili veya karakteriyle senin ruh ikizin keşfetmeye var mısın? Eğlenceli test ve quiz, kişilik ve aşk testleri ve daha birçok diğerlerini bulabileceğin yer! Testi çöz ünlü kankanı öğren! Sokak Röportajında vatandaşlarımıza önce isimlerinin anlamını sonra da hangi ünlüye benzetildiklerini sorulmuş.


Bu siteden kime kaç oranında benzediğinizi görebilirsiniz :) MyHeritage. Haberleri mi arıyorsunuz? Fiziksel özelliklerini söyle sana kim olduğunu söyleyelim.

Survivor fırtınası hepimizi etkisine almış durumda. Peki hangi karaktere benzediğini biliyor musun? Gradient yapay zeka destekli olarak size hangi ünlüye benzediğinizi buluyor.


Ben aslında şu ünlüye bezniyorum diyenleri test etme . OK İLGİNÇ;SİTEYE RESMİNİZİ YÜKLEYİN İÇİNİZDEKİ SANATÇI ORTAYA . Dum hangi ünlüye benziyorum diye karşıma bu isimler çıktı . Yüzünüzün gözüktüğü b. Web teknolojilerindeki son gelişmeler ile bilim ve teknoloji haberlerini takip edebileceğimiz etkileşimli webmaster forumu. Söz konusu filtre, ünlü isimlerin de paylaşımıyla giderek yaygınlaştı. Bakalım bu mücevher hangi Rus soylusunun ya da hangi enayi. Matmazel Mars gibi oynar.


Yavrucuğum, siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Oysa zeki birine benziyorsunuz , şu yaşadığımız dünyada düşünce . Senaristler, anneni yazsalardı acaba hangi ünlü dizinin annesi olurdu, hiç merak ettin mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar